Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

4funkyflavours voor dames: leuke jurken met hippe, retro printjes & fijne kleurrijke basics. Ook heel geschikt voor op het werk!

Hadden we het in de vorige blog over de nieuwe herencollectie van het merk 4funkyflavours, vandaag zijn de funky dames aan de beurt!

Wie van jullie is er ook vaak op zoek naar een makkelijk net jurkje, wat gekleed genoeg is voor naar je werk, maar tegelijk ook hip & kleurrijk is?

Juist, dat is soms best lastig he?! Toch zijn er tegenwoordig gelukkig al steeds meer van dit soort jurkjes (onze winkel hangt er ‘toevallig’ vol mee) en ook bij het Nederlandse kledingmerk 4funkyflavours weten ze heel goed hoe zo’n net, maar hip jurkje eruit moet zien.

Foka, onze ‘captain’ in de winkel in Zutphen, laat ze met al haar vrolijkheid & liefde aan je zien. Dus kom snel binnen, we zijn geopend!

jurk petrol vissenprint 4funkyflavours

Hé Foka, was je nog bezig met alles netjes maken, of moest je even ‘fijnproeven’…? Goed bezig hoor, maar doe nu maar snel je schoenen aan, we hebben bezoek!

Dit vrouwelijke petrol jurkje heeft een all over vissenprint met roze details, een mooi klein kraagje met knoopsluiting en korte mouwen. Het riempje om de taille is wit, net als de piping langs de kraag, hals en mouwtjes. Een makkelijk, net jurkje met een hippe print en retro look. Een topper!

Oranje ajour top met hoge hals en korte mouw van 4funkyflavours

In de winkel doen we alles met liefde en aandacht. Nieuwe kleding inhangen, jureren bij de pashokjes (als jij écht niet meer kunt kiezen uit al dat leuks, zijn wij je rots in de branding), kadootjes inpakken enz…enz… Foka is onze creatieveling. Ze maakt van het kleinste kadootje nog een práchtig speciaal pakje. Yep, plak er nog maar een mooi strikje op Fook!

Deze vrolijke oranje basic top heeft een mooi ingebreid patroon en een brede gestreepte boord aan de hals, mouwen en onderkant. Zo op een jeans is hij lekker casual, maar op een mooie rok is het een leuke geklede top voor naar je werk.

Blauwe jurk met zwanenprint van 4funkyflavours

Het is tijd voor een belangrijke taak: de collectie doorpassen! We willen natuurlijk het allerbeste advies aan je kunnen geven (en zijn zélf stiekem ook altijd héél benieuwd); want hoe zitten nu al die leuke hippe jurkjes, rokjes, broeken en truitjes? Houdt ons niet langer in spanning Foka, weg met dat gordijn!

De frisse helderblauwe top met mooie zwanenprint heeft korte mouwen, een overslag decolleté en een brede stoffen ceintuur in dezelfde print.

De aansluitende rok is in dezelfde frisse blauwe kleur & zwanenprint en heeft een vrolijk oranje riempje. De rok valt tot ruim boven de knie. 

Het lijkt op het eerste gezicht een jurkje, maar het is een losse top op een rok. Je kunt deze top en rok als een setje dragen, maar ze kunnen natuurlijk ook prima los. Beide zijn definately ‘werk-proof’.

Ja, dat wordt goed nadenken Foka, je vindt ‘m té leuk he?! Zo’n gevaarlijk bedrijfsrisico zit er ook aan dit vak! Ha, ha… Nou, neem rustig je tijd en geen keuzestress, ik jureer wel voor je. Wat het ook wordt, het is in ieder geval funky, vrolijk en retro, want daar worden wij blij van!

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →