Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

De nieuwe voorjaarscollectie Tante Betsy komt naar jóu toe

Waar zijn we in beland…? We leven plotseling in een chaotische tijd waarin het coronavirus ook óns land heeft stilgezet. Het voelt bijna surrealistisch, alsof het een film is, maar helaas is het voor nu toch echt realiteit…

En in deze chaos plaats ik hier ‘gewoon’ een blije blog over de nieuwe voorjaarscollectie van Tante Betsy. Hoe ‘raar’ is dat? ‘Is het wel gepast’, vragen sommige mensen zich af.

Ik vind het lastig, net zoals ik het lastig vind dat in dit alles de vogels ’s ochtends vroeg uitbundig de lente bezingen. De eenden een nest maken voor het nieuwe leven wat komt en mijn zoontje gisteren zijn snorkel op zolder vond en alvast apart legde voor de zomer ‘zometeen’. ‘Slim toch mam?’, vroeg hij trots…

hippe dingen samen staan we sterk

We staan met z’n allen stil, maar toch gaan er ook zoveel dingen nog gewoon door. En dat is ook goed. Want naast het feit dat wij de winkel hebben volhangen met een óntzettend mooie nieuwe collectie die we natuurlijk heel graag aan jou willen laten zien, geeft het óók hoop om naast de moeilijke realiteit bezig te zijn met de toekomst. Want die gaat komen, dat is ook een feit! Voor nu mogen we het met elkaar doen. Samen!

Omdat jij nu niet naar ons toe kunt komen, komen wij graag naar jou.


Je betaalt geen verzendkosten en woon je toevallig in Zutphen, Apeldoorn, Oosterbeek of omgeving dan brengen we jouw bestelling z.s.m. zelfs persoonlijk naar je toe (corona-proof natuurlijk!).

 

De komende weken laten we je dus graag zien welke mooie items we voor het voorjaar in huis hebben en wat de pasvorm is. We beginnen vandaag met het Nederlandse kledingmerk Tante Betsy, gedragen door mijn nieuwe hippe collega Gwendolyn.

aqua/groene crossdress tantebetsy nieuwe collectie ss20

Deze frisgroene jurk met vrolijke bloemenprint heeft driekwart mouwen, een V-hals met overslag decolleté en een lengte tot op de knie. De rok is licht uitlopend en de zachte viscose draagt heel fijn! Netjes gestreken Gwendolyn, je hebt talent 😊

top-en-rok-'echte'-bladeren-print-tante-betsy-zomer-2020

Na gedane arbeid even uitrusten…

Dit mooie setje bestaat uit een rok en een top. De zwarte slankvallende rok met bloemen - en vogelprint heeft een brede tailleband en valt tot net over de knie.

De bijpassende lichtgrijs/groene top heeft dezelfde botanische print. De top heeft korte mouwen afgezet met een groene bies en een ronde hals met een groen strikje. De rok en de top zijn beide gemaakt van een fijne biologische katoen en een vleugje elastaan.

tante-betsy-nieuwe-collectie-2020-blauwe-jurk-met-bloemenprint-hippe-dingen

Klaar om op pad te gaan!

Deze helderblauwe jurk met roze rozen - en vlinderprint heeft een zogenaamde keyhole halslijn met een knoopje en korte, licht gepofte mouwen. De jurk zit mooi aangesloten en de zachte biologische katoen valt soepel om je heen.

Voor nu: Stay Hip & stay healthy!

 

Liefs Anne  
Uit de voorjaarscollectie Tante Betsy 2020:

 


Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →