Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Blutsgeschwister houdt van: kleurige printjes, mooie borduursels en héél veel vrolijkheid!

Wát een heerlijk weertje is het. De zon schijnt steeds meer en alles groeit & bloeit naar hartenlust. Ons humeur krijgt een flinke boost van zoveel voorjaarsvrolijkheid en dat vertalen we graag door in onze outfit. Gelukkig gaat dat heel makkelijk, want de keuze in vrolijke en luchtige outfits is dit seizoen ontzettend groot! 

We zien dit voorjaar veel kleurige printjes, bloemen, fladderige rokjes & wijde broeken én veel details zoals bijvoorbeeld mooie borduursels.

Het Duitse merk Blutsgeschwister heeft al deze ingrediënten zéker meegenomen in het bedenken van de nieuwe voorjaarscollectie. De ontwerpen zijn om van te smullen, dus kijk snel met me mee naar een gouden combinatie: onze Marije & het hippe, kleurrijke Bluts!

blutsgeschwister roze broek zwarte top

Een vrolijke outfit kan ook heel gekleed zijn, dat bewijst deze mooie set. De práchtige oudroze elegante plooibroek heeft steekzakken aan de zijkant en een afneembare strikriem. Langs de buitenzijde van de pijpen loopt een klein schulprandje en naast de linker zak zit als detail een kleine metalen zwaluw. Deze casual geweven broek bestaat uit een fijne mix van modal en polyester en draagt heerlijk comfortabel. Dit is vrouwelijke elegantie gecombineerd met gemak! 

De aangesloten zwarte top met roze bloemenprint heeft korte mouwtjes, een brede ronde hals en is gemaakt van een zachte mix van katoen, modal en spandex. 

blutsgeschwister gele rok en groene top met borduursel

Schommelen…, als kind was je er gek op en het blijft leuk! Dit heerlijke fladderige halflange gele rokje met bloemenprint heeft een brede gesmokte band in de taille en valt tot op de knie. De soepele geweven viscose stof staat garant voor luchtig draagplezier op warme zomerdagen.

De los vallende mintgroene top heeft een ronde hals en een hippe bohemian uitstraling door de gehaakte witte rand en het bloemenborduursel. Een heerlijk luchtig & vrolijk setje!

blutsgeschwister zomerse broek met print en roze vest met bloemenborduursel

Na alle activiteit even een rustmoment…  Deze blauwe los vallende broek met vrolijke print heeft rechte pijpen en een elastische gesmokte tailleband. Aan de zijkant zitten twee diepe steekzakken en met het trekkoordje onderin de pijpen, verander je de Marlene broek in een handomdraai in een hippe sarouel broek. 

Het mooie roze vestje met geborduurde bloemenprint heeft lange mouwen, een V-hals en knoopjes aan de voorkant. Het vestje valt met een breed ribboord tot op de taille en is gemaakt van een zachte katoen. De fleurige heldergele haarband maakt het geheel helemaal af!

Dit waren drie heerlijke kleurrijke setjes. Mooie details, luchtige stoffen & een hippe zomerse uitstraling. Eén en al vrolijkheid 😊. Bedankt Marije & Bluts!

 

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →