Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Gebreide katoenen truien & vesten in de mooiste kleuren van 4funkyflavours

Waren ze in de zomer wat meer aanwezig op de achtergrond, in de nieuwe najaarscollectie zie je ze weer volop: katoenen truien en vesten in mooie breisels en warme kleuren. Gelukkig voor de katoenliefhebbers onder ons, want zomeravond of herfstmiddag, een fijne katoenen trui is het héle jaar rond eigenlijk onmisbaar.

 

In een katoenen trui heb je het nooit zweterig warm. Deze natuurlijke stof laat namelijk voldoende warmte en kou door. Door een bepaalde manier van breien kun je hem wel wat dikker maken, maar zijn ademende eigenschap behoudt hij altijd.

 

Katoen blijft voor veel mensen de stof die ze het liefste dragen, ook in de winter. En dat kan prima! Door met laagjes te werken houd je namelijk genoeg warmte vast. Zo vermijd je het gebruik van synthetische stoffen of de eventuele kriebel eigenschappen van wol.

Het vrolijke Nederlandse merk 4funkyflavours heeft in deze nieuwe najaarscollectie weer heel veel mooie truien & vesten, gemaakt van zachte katoen. Ik laat er een paar aan je zien…

bloemetjes jurk met roestkleurig vest van 4funkyflavours

Deze mooie diepblauwe blousejurk heeft een speelse print van kleine vogeltjes en bladeren in zachte herfstkleuren. De jurk heeft lange mouwen, een bijpassende strikceintuur en de knoopjes aan de voorkant zijn vanaf het middel dicht gestikt.

Het prachtige grofgebreide terracotta / roestkleurige vest is gemaakt van een fijne katoen en valt tot net boven de knie. Het vest heeft aan de voorkant een lage V-hals en 2 knopen. Een ideaal vest om mee te combineren, in één van de mooiste kleuren van dit seizoen.

grofgebreid katoenen herentrui met verschillende kleuren 4funkyflavours

Natuurlijk doen ook de heren mee! Deze stoere veelkleurige grofgebreide trui heeft lekkere lange mouwen en een ronde hals. De trui wisselt glad gebreide stroken af met geribde stroken en de brede strepen zijn in de kleuren blauw, terracotta, geel en ecru. Een hele mooie hippe trui, die je vást wel een keertje van hem mag lenen 😉

gele katoenen gebreide trui voor dames van 4funkyflavours

Hier nóg zo’n fijne waar je wel in wilt wonen… Deze zonnige okergele katoengebreide trui heeft lange mouwen en een wat hogere ronde hals. Het lichtgele retro grafische patroon heeft steenrode accenten, evenals de geribde boorden. Deze trui zit heerlijk comfortabel want de zachte katoen stretcht lekker mee.

Allemaal mooie hippe katoenen breisels waar je heeeeel blij van word! Ze zien er prachtig uit, zijn natuurlijk en dragen lekker luchtig. Met een katoenen trui of vest, verpak je de zomerse kleurigheid in een nét wat warmer, maar ademend jasje.

 

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →