Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Met Blutsgeschwister geen donkere winterkast, maar lekker veel printjes en kleur!

Het Duitse Blutsgeschwister blijft elk seizoen weer trouw aan zichzelf. De unieke eigen stijl van opvallende kleurencombinaties en printjes, maken ieder item tot een bijzonder ´kunstwerk´. Voeg daar nog een grote dosis vrolijkheid aan toe en je angst voor een ‘saaie donkere winterkast’ verdwijnt als sneeuw voor de zon. 

Door drukke printjes te combineren met een sterke basiskleur, bijvoorbeeld zwart, behoudt het geheel ondanks de drukte toch een bepaalde rust

De ontwerpen van Blutsgeschwister zijn voor iedereen. Doe je het voorzichtig aan, dan combineer je een enkel bont ‘kunstwerkje’ met andere effen items. Laat je jezelf helemaal los in de fantasierijke wereld van Bluts, dán is geen enkele ‘print op print’ te gek en wordt het één vrolijk feest. Kies wat bij jou past!

blutsgeschwister rode jas aw 2019

Deze práchtige rozerode lichtgewicht jas zegt het zelf al: ‘luft und liebe’.

De jas zit als een luchtige warme laag om je heen en de mooie witte vogelprint is om van te houden. De jas sluit lekker hoog om de nek, heeft een capuchon en 2 zakken met een rits. De groene voering geeft hem nét dat extra vleugje vrolijkheid.

Het mooie aansluitende zwarte jurkje heeft een all over print van felroze muiltjes. De jurk is gemaakt van een fijne stretch, heeft een V-hals met contrasterende piping en een comfortabele brede tailleband. Als leuk detail hangt er op de linkerborst ook nog een lief metalen hangertje van de felroze muiltjes.  

groene grafische print blouse van blutsgeschwister aw 2019

Deze print op print combinatie is een mooi voorbeeld wat laat zien dat het niet gelijk een ‘drukke boel’ hoeft te worden. Doordat de basiskleur bij beide ontwerpen zwart is, blijft het geheel (ondanks de drukke printjes) tóch rustig.

Kijk, we bouwen het langzaam op 😉

Het pittige zwart witte minirokje met grafische print, is gemaakt van een zachte katoen-elastaan mix en rekt dus lekker mee. De brede tailleband zorgt voor extra gemak en het rokje heeft 2 zakken die beide zijn afgewerkt met een zwart schulprandje.

De hippe losvallende blouse met zwart grafische groene print is gemaakt van een fijne viscose. De blouse heeft een verborgen knoopsluiting, op het bovenste hartvormige knoopje na, en de naden van de schouders zijn iets overhangend.

Een niet te opvallend maar toch eigenzinnig leuk setje zo samen, ook heel geschikt voor naar je werk.

leuk katoenen sweatvestje zwart met kleine appeltjes print van blutsgeschwister

En nu gaan we ‘los’ met deze drievoudige vrolijke ‘print op print’!

Het zachtrode minirokje heeft een decoratieve knoopsluiting waarvan de bovenste 3 knopen echt open kunnen. Het is gemaakt van een wat dikkere stretch stof, heeft 2 steekzakjes en naast de rechterzak zit een kleine goudkleurige, metalen zwaluw.

Het lekkere zwarte sweatvestje met vrolijke appeltjesprint heeft lange mouwen met een boordje, een hoge opstaande kraag en een roezeltje over de borst. Het vest heeft 2 zakken en boven de linkerborst zit een goudkleurig, metalen Blutsgeschwister logo.

En dan als kers op de taart de hippe rozerode legging met kleine bloemetjesprint, hoe leuk! Deze legging is gemaakt van een zachte katoen jersey en maakt met zijn vrolijkheid dit fantasierijke Blutsplaatje helemaal compleet.

Heerlijk wát een printjes & kleuren! Zo zie je maar dat ‘alles’ kan. Print op print en kleur in overvloed. Met Blutsgeschwister geen donkere kast dit seizoen, want ook het najaar wordt weer een kleurig feestje…

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →