Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Nieuwe voorjaarscollectie 2020 van King Louie: stippen, flowers, grafische printjes en hééééél veel kleur!

De eerste voorjaarszonnestralen die in het nieuwe jaar de winkel binnenkomen, zijn die van King Louie. De winkel is nog lekker gevuld met mooie wintersale, maar we maken met heel veel liefde wat rekken vrij voor deze práchtige frisse voorjaarscollectie.

King Louie is elk jaar de koploper, maar ook onze ander merken druppelen alweer vrolijk binnen. Heerlijk weer al die heldere kleuren!

Een aantal van de belangrijkste thema’s binnen de nieuwe trends van dit jaar zijn; ‘de jaren 70’, ultra vrouwelijk, vakantiegevoel en flowers. 

Voor het merk King Louie klinken deze thema’s niet vreemd, je hoeft zelfs maar één blik op de nieuwe collectie te werpen en ze spatten er vanaf  :-)

king louie shirt en blauwe bloemen borderskirt van hippe dingen

Dit helderblauwe frisse A-lijn rokje met vrolijke bloemenprint is gemaakt van een mooie stevige jersey sweat stretch stof (biologische katoen met een vleugje elastaan). Het rokje heeft een fijne brede tailleband en valt pittig boven de knie.

Het hippe ecrukleurige T-shirtje in seventies style, heeft een hoge ronde halslijn en korte mouwtjes, beide afgezet met een contrasterende rozerode bies. De luchtige biologische katoenmix zorgt voor een heerlijk draagcomfort en het veelkleurige printje nodigt uit voor heel veel makkelijke combi’s!

Het shirt is ook heel leuk retro op een jeans! Het T-shirt is lang genoeg om mooi te kunnen dragen op een normale heupbroek. 

We beginnen deze ‘lente’ lekker binnen, maar zo achter het glas met je snoet in de zon én al die vrolijke frisse kleurtjes erbij, krijg je al snel de lentekriebels!

mint groene sweatpants king louie van hippe dingen

Ja pak het ‘grote boek’ er maar even bij Foka, we krijgen echt Zoveel leuke dingen binnen! Dit setje staat je trouwens ook mooi.

Deze schattige rozerode stippenblouse is gemaakt van een non-stretch geweven crêpestof (viscose) en heeft een mooi klein kraagje. Hij staat supervrouwelijk op een rokje naar het werk, maar ook op deze sportieve zachtgroene broek van jersey sweatstof is hij ge-wel-dig!

De mintgroene joggingbroek is gemaakt van een zachte biologische katoen met een tikkeltje stretch en heeft opvallende gestreepte biezen aan beide zijkanten. Hij valt tot boven de enkel en heeft een fijne comfortabele elastische tailleband en op de heupen steekzakken met een rits.

Uhm…wat ben je eigenlijk aan het doen Foka? We zien dit komende voorjaar ook weer het ‘jungle thema’, maar volgens mij wordt daar toch iets ánders mee bedoeld… ;-)

grafische geel met zwarte king louie jurk v hals achter van hippe dingen

Dit vrouwelijke groene jurkje met grafische print heeft korte mouwen, een V-hals met overslag decolleté en een zwierige uitlopende rok.

Rond de taille zit een bijpassend strikceintuur en als extra detail heeft de rug óók een prachtige diepe v-hals. 

De soepel viscose valt lekker luchtig. Zo luchtig dat je je er vrijuit in kunt bewegen. Héél vrijuit, hihi…

Dit waren ze dan, de eerste nieuwe items van een héérlijke frisse vrolijke kleurrijke vrouwelijke retro voorjaarscollectie. Wow! Er hangt nog veel meer in de winkel in Zutphen en anders kun je het altijd online bewonderen natuurlijk. Wij zeggen 1 ding: We LOVE it!

Liefs Anne  

 


Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →