Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Feestelijke outfits voor een schitterende Kerst: zwart met goud accenten

December is dé glansmaand van het jaar. Zodra we 5 december hebben gehad, weten we niet hoe snel we ‘onze‘ boom moeten kiezen en hangen we hem genietend vol met glinsterende ballen en mooie lichtjes… We houden van de glans van deze bijzondere maand en wentelen ons in de warme sfeer.

Het hoogtepunt hierin is natuurlijk Kerst. Dit feest van licht, liefde en tijd met elkaar is misschien wel het bijzonderste feest van het hele jaar! We zijn dan ook druk aan het nadenken over alle feestelijke voorbereidingen en een belangrijke hierin is natuurlijk; wat trek ik aan?

Veel mensen kiezen bij hun outfit voor zwart. Zwart is veilig, feestelijk en altijd goed. Maar wat als je als ‘zwartliefhebster’ wel een keer wat anders wilt, maar ook weer niet té ver wilt afwijken…?

Ga dan eens voor een zwarte basis met mooie goud accenten. Dat geeft een héle feestelijke look zonder een overdaad aan glitter & glam.

Kijk maar mee naar de volgende 2 setjes gedragen door onze ‘engelachtige’ Foka!

vintage kerst outfit hippe dingen

Deze zwierige zwarte overhemdjurk van King Louie heeft een aangesloten lijfje en een semi swing rok tot op de knie. Het bijpassende strikceintuur zorgt voor een extra accent in de taille en de licht poffende lange mouwen sluiten onderaan met een manchet met kleine knoopjes.

De basis van deze feestelijke jurk is zwart, maar door de grafische gouden print creëer je toch een héél ander gevoel.

‘It’s the season to sparkle’ 

Het goudgele overslag vestje, ook van King Louie, past perfect over deze jurk! Het heeft fijne lange mouwen, een V-hals en is gemaakt van een zachte mix met o.a. wol & mohair.

Zo, nog even wat kerstkaartjes schrijven en dan lekker alles glinsterend mooi maken. We SO love gold!

clumpy zwart

Je maakt je outfit compleet met deze fijne duurzame en veganistische zwarte klomplaarsjes van het merk Clumpy’s. Ze zien eruit als suéde maar zijn gemaakt van een sterke, duurzame vervanging van leer (microfiber) en hebben een ritssluiting aan de binnenkant. Met deze laarsjes aan stap je lichtvoetig door ‘winter wonderland’.

De houten zool heeft een anatomisch gevormd voetbed voor de perfecte ondersteuning en door het rubberen tussenstuk kan je je voet op een normale manier afwikkelen.

feest jurk zilch hippe dingen

Dit mooie aansluitende jurkje van Zilch draait het precies om. Je ziet hier juist een goudgele basis met daarop een zwarte grafische print van halve maantjes. De jurk heeft een ronde hals, driekwart mouwen, twee rechte zakjes en een brede band in de taille. Door de doorlopende naden en de coupenaden op het lijfje kleedt de jurk heel mooi slank af. In dit jurkje ben jij een sprankelende kerstengel! Of meer een kerstbengel…Foka?  ;-)

‘Give, believe & sparkle’ 

Je zag twee setjes waarmee je trouw blijft aan je eerste liefde ‘zwart’, maar waarin je nóg stralender bent door ‘just a touch of gold’ erbij. Nu alleen nog een warm huis, glinsterende lichtjes en als belangrijkste natuurlijk de mensen waar je van houdt héél dicht om je heen… ‘You’re ready to give, believe and sparkle’ 

Een héle mooie kerst gewenst iedereen!

Liefs Anne  

 


Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →