Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Hippe winterjurken met een print, steekzakken en een wijde zwierige rok

Of je nu een jurk draagt in de zomer of in de winter, het is toch een verschil. Waar het in de zomer allemaal niet zoveel uitmaakt met het heerlijke warme weer, zijn er in de winter een paar dingen éxtra belangrijk. 

  • Je wilt natuurlijk een jurk die je behaaglijk hoog kunt sluiten, want het is al koud genoeg.
  • Ook is het fijn als je er gemakkelijk een warme panty of maillot onder aan kunt doen, zonder dat het aan elkaar gaat ‘plakken’.
  • Je wilt het liefst een jurk waar je je lekker vrij in kan bewegen, maar die ook weer niet als een hobbezak om je heen zit (een zichtbare taille is dus zéker een pré!
  • En graag één waar je een vestje over aan kan doen.

Als hij aan alle punten voldoet en er dan ook nog gezellig en hip uitziet, is het plaatje helemaal rond! Yes, you’ve found the perfect winterdress!

Ik heb twee jurken die mijn favoriet zijn, kijk maar met me mee…

Een yihaaa voor deze geweldige zwarte country dress met roze/groene bloemenprint van het merk King Louie!

De aansluitende top heeft een mooi elegant kraagje, glanzende ecru kleurige knoopjes en op de borst satijnen biesjes in western stijl. De licht poffende lange mouwen hebben een aangesloten manchet met drie knoopjes.

Het bijpassende strikceintuur zorgt voor een mooi accent in de taille en de midi rok loopt zwierig uit.

Heel handig zijn ook de twee steekzakken én de rok heeft een fijne voering. Je kunt je in deze comfie jurk lekker warm nestelen met een heerlijk zwijmelboek, of je trekt je boots aan en gaat als een echte western girl de frisse buitenlucht in!

Mijn tweede favoriet is een prachtig jurkje met een hippe vintage uitstraling van het merk Desires.

Deze blauwzwarte midi dress heeft een hele fijne print met roestbruin en lichtblauw, een elastieken taille met daaronder twee steekzakken en lange licht poffende mouwen met aan het uiteinde een manchet met een knoop. Het sierlijke kraagje en de zwarte knoopjes op het lijfje geven dit jurkje een vintage uitstraling en de dikke voering van de rok zit héérlijk behaaglijk.

Met een mooi helderblauw ajour vestje van 4funkyflavours erover en een gekleurde panty, hippe sokken & sjaal van King Louie, ben je in deze ‘lekker zit jurk’ helemaal warm en klaar om de handen uit de mouwen te steken en buiten eens goed aan de slag te gaan!

Deze twee hippe jurkjes zijn allebei éxtra leuk als je ze combineert met een stoere laars. Deze mooie blauwe en rode leren laarsjes van het merk Clumpy’s hebben een hak, maar ook een fijne plateauzool, waardoor ze prima draagbaar zijn voor (bijna) iedereen.

De zool is gemaakt van heel licht hout en dankzij het rubberen tussenstuk maakt je voet een natuurlijke zacht rollende beweging, waardoor de laarzen heel comfortabel lopen.

De vrolijke sokken zijn van het merk King Louie en passen natuurlijk perfect bij de twee jurkjes!

Volgens mij ben jíj nu eigenlijk nog het enigste wat ontbreekt aan deze twee mooie outfits! Dussss, géén excuses (zélfs niet als je net mama bent, want jaaaaa de knoopjes kunnen los #perfectejurkomintevoeden 😊), maar bestel deze leukerds online óf kom ze bewonderen in de winkel in Zutphen. Ze zullen je warm ‘omhelzen’. De jurkjes…, en wij ook natuurlijk!

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →